Jan Sten ny verksamhetsledare

11.03.2019 kl. 17:22
Arbetet inleds 15 mars 2019

Styrelsen för DUV i Mellersta Nyland har beslutat anställa Jan Sten som ny verksamhetsledare. Han börjar arbeta för oss 15.3.2019.

Jan Sten är ekonomie doktor från Hanken där han jobbat flera år med frågor kring företagande och företagsledning. Han har även ett eget konsultföretag.

Jan Sten har en gedigen erfarenhet från föreningsvärlden och har bl.a. varit ordförande för Finlands svenska ungdomsförbund. Nu är han styrelseordförande för Grankulla IFK.

Vi hälsar Jan hjärtligt välkommen till vår krets och hoppas han ska trivas med alla nya arbetsuppgifter! 

Vid samma möte beslöt styrelsen att även anställa en fritidskoordinator. Även detta jobb ska vara heltid - inte halvtid som vi först hade tänkt. Processen är nu på slutrakan och vi meddelar förstås genast då allt kring detta är helt klart.

Som många vet har Tian inte utgjort något idealiskt kansliutrymme. DUV i Mellersta Nyland har därför hyrt ett större arbetsrum på G18 (Georgsgatan 18) fram till utgången av maj 2019. Det är ännu oklart var vårt kansli kommer att  vara beläget efter nämnda datum.   

 

Södernresan- tilläggsplatser!

Efterfrågan och intresset för höstens resa till Teneriffa har varit stor hos föreningens medlemmar. För att möta efterfrågan har styrelsen beslutat för att köpa tio tilläggsplatser. Läs mera »

Kallelse till föreningen vårmöte 16 maj

Det är dags för föreningens vårmöte. Välkomna med!Läs mera »

Snart ska vi paddla!

Första utflykterna är redan i början av juni Läs mera »